Huisartsenpraktijk van Eerd

Links

 

Moet ik naar de dokter? is een betrouwbare medische app, een goed hulpmiddel dat voor u de vraag beantwoordt óf en wanneer u naar de dokter moet. Goedgekeurd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG)

 

 

Volgjezorg.nl Op deze website kunt u de toestemming regelen voor het uitwisselen van uw medische gegevens en volgen wat er met deze gegevens gebeurt.

 

 

CZ Zorgverzekeraar

 

 

Amphia Ziekenhuis 

 

 

HZG (Huisartsen Zorggroep Breda) Onze praktijk is lid van een zorggroep. Dit is een samenwerkingsverband dat namens haar leden (huisartsen) contracten afsluit met de zorgverzekeraar voor het coördineren en uitvoeren van chronische zorg.

www.thuisarts.nl is een website bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult. Op Thuisarts.nl zoekt u naar informatie waar en wanneer het u uitkomt. De website vertelt wat u zelf kunt doen aan uw klachten én wanneer u de huisarts moet bellen.

 

 

SHL (Stichting Huisartsen Laboratorium) U kunt voor bloedafname dicht bij huis naar een van onze 284 locaties in Zuidwest Nederland. Ook zijn er SHL diagnostische centra voor medisch diagnostisch onderzoek.

 

 

VGZ Zorgverzekeraar

 

 

Voedingscentrum.nl Onafhankelijke informatie over gezond eten, veilig eten en duurzaam eten. Actuele informatie over voeding voor consumenten en professionals.