Huisartsenpraktijk van Eerd

Contact- en spreekuurinformatie

Aanwezigheid artsen

Dhr. van Eerd is op maandag, woensdag, donderdagmiddag en vrijdag.

Mevr. Splinter is aanwezig op maandagochtend, dinsdag en donderdag. 

Mevr. van de Reijt is aanwezig op dinsdag, donderdagochtend en vrijdag. 

Op maandag en woensdag werkt onze vaste waarnemer Dhr. Santbergen.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.
Voor het maken van een afspraak, het opvragen van uitslagen of andere informatie kunt u bellen tussen 08.00 en 12.00 uur en tussen 13.30 en 15.30 uur.

 

Contact

Telefoon: 076-5218647

E-mail: huisartsenpraktijkvaneerd@brederobreda.nl

Voor medisch inhoudelijke vragen of het maken van een afspraak verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met de praktijk.
 

Adresgegevens

Huisartsenpraktijk van Eerd
Brederostraat 2A
4819HH Breda

Routebeschrijving via Google maps

 

Een afspraak maken

Dagelijks tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13.30 en 15.30 uur kunt u naar de praktijk bellen om een afspraak te maken. Hierbij zal de assistente u vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is net als de huisarts verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. De arts reserveert vijftien minuten voor u. Als u denkt meer tijd nodig te hebben dan kunt u dit doorgeven.

Telefonisch spreekuur

Voor korte vragen, adviezen of uitslagen waarover u de huisarts zelf wilt spreken, kunt u tussen 8.00 tot 12.00 uur bellen. De assistente neemt uw gegevens op en het telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Tussen 13.00 en 14.00 uur belt de huisarts u terug. Voor uitslagen van onderzoeken dient u altijd zelf contact met ons op te nemen.

 

Visite aan huis

Huisbezoeken kunt u aanvragen tussen 8.00 en 9.30 uur. Indien nodig komt de huisarts dezelfde dag nog bij u langs. Wij vragen u vriendelijk alleen van deze dienst gebruik te maken als u zelf echt niet in staat bent om naar de praktijk te komen. Daar zijn betere mogelijkheden voor onderzoek en behandeling.
Als u het op prijs stelt dat de huisarts bijvoorbeeld na uw ontslag uit het ziekenhuis of na de geboorte van een kind even langs komt, belt u dan zelf even voor een afspraak.

 

Wegblijftarief

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u verhinderd bent om op een afpraak te komen. Ons verzoek is of u ons daarover tijdig wilt informeren. Wanneer u zonder afzeggen niet verschijnt op een gemaakte afspraak brengen wij een wegblijftarief in rekening. Hiervoor hanteren we een tarief van €15 of €25. Dit is afhankelijk van de voor u gereserveerde tijd. De rekening kunt u niet bij uw zorgverzekeraar indienen. Het kan natuurlijk zijn dat er een bijzondere reden was dat u niet op de afgesproken datum en tijdstip bent verschenen. U kunt ons hierover informeren, bij voorkeur per email naar huisartsenpraktijkvaneerd@brederobreda.nl

 

Schoolvakanties

Tijdens schoolvakanties is er helaas regelmatig een gebrek aan waarnemers en is onze praktijk minder goed bezet. Wij hopen op uw begrip hiervoor.