Huisartsenpraktijk van Eerd

Huisartsen

Artsen

Huisartsenpraktijk van Eerd is een groepspraktijk en bestaat uit de huisartsen dhr. van Eerd, mevr. van de Reijt en mevr. Splinter.

Dhr. van Eerd is praktijkhouder en aanwezig op maandag, woensdag, donderdagmiddag en vrijdag.
Mevr. Splinter is aanwezig op maandagochtend, dinsdag en donderdag. 
Mevr. van de Reijt is aanwezig op dinsdag, donderdagochtend en vrijdag. 

Om de week op maandag en elke woensdag werkt onze vaste waarnemer mevr. van Hoeckel.
 

In samenwerking met Erasmus Medisch Centrum Rotterdam heeft onze huisartsenpraktijk al jaren een plaats beschikbaar voor een arts in opleiding tot huisarts. In dit verband is mevr. van West werkzaam in de praktijk. Onder supervisie van dhr. van Eerd houdt zij zelfstandig spreekuur en legt zij visites af. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, dan kunt u dit altijd aangeven.

 

Dhr. van Eerd: "Sinds 2002 ben ik huisarts. In 2005 heb ik dokter Rovers opgevolgd als praktijkhouder samen met dokter Morra in de huisartsenpraktijk op de Baronielaan. In 2009 zijn we verhuisd naar het centrum in de Brederostraat. Ik werk met veel plezier samen met mijn andere twee collega-huisartsen en ben trots op ons goede praktijkteam.
Sinds 2009 ben ik opleider voor artsen die ook huisarts worden en dit vind ik heel leuk. Verder zijn mijn aandachtsgebieden: kleine chirurgie inclusief vasectomie bij de man, oogheelkunde en reizigersadvies.
Mijn vrouw helpt met de organisatie en administratie van de praktijk. Samen hebben we drie kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten, reizen of ik ben gezellig thuis met mijn gezin."

 

Mevr. Splinter: "Sinds 2000 werk ik met veel enthousiasme als huisarts in deze praktijk. Na mijn studie Geneeskunde in Maastricht, arts-assistentschap Geriatrie in Hilversum en vervolgens de huisartsenopleiding in Amsterdam ben ik in Breda terecht gekomen. Eerst op de Baronielaan (klein maar knus) en nu in ons mooie Gezondheidscentrum Bredero (ruim met veel mogelijkheden). Ik vind het huisartsenvak een prachtig vak vol uitdaging, afwisseling, met inspirerende ontmoetingen, een lach en een traan, soms complex maar altijd met veel voldoening. Iedere patiënt is uniek. Sommige mensen ken ik inmiddels al heel wat jaren en om deze mensen te mogen zien (op)groeien, helpen en adviseren in de ups en downs van hun leven voelt als een voorrecht. Binnen mijn vakgebied hebben de kindergeneeskunde, pubers en mensen die psychisch vastlopen extra aandacht. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met visieontwikkeling tbv de huisartsenzorg en onze praktijk. Met als doel nog betere kwaliteit van zorg voor onze patiënten, het behoud van een goede teamspirit en vooral plezier in ons werk. Ik ben gelukkig getrouwd met een man die (meer) dan fulltime werkt en we hebben drie opgroeiende kinderen. In mijn vrije tijd loop ik graag met onze labrador."

 

Mevr. van de Reijt: "Na het voltooien van mijn geneeskunde studie was het voor mij duidelijk dat ik graag huisarts wilde worden. Na een tussenjaar Interne Geneeskunde in Tilburg, kon ik starten met de opleiding. Het laatste opleidingsjaar heb ik al doorgebracht in Gezondheidscentrum Bredero, waarna ik in maart 2013 meteen kon starten bij Huisartsenpraktijk van Eerd. Voor mijn gevoel ben ik meteen op mijn plek terecht gekomen. Het team van huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes is hecht en niet te groot, terwijl we profiteren van de voordelen die een groot Gezondheidscentrum met zich meebrengt.

Ik vind mijn uitdaging vooral in de afwisseling binnen de huisartsenpraktijk. Er is geen specialisme wat zo divers is in ziektebeelden en complexiteit. Sinds 2017 houd ik me naast de reguliere huisartsenzorg ook bezig met Reizigersadvisering.

Mijn vrije uurtjes gaan op aan mijn gezin, daarnaast probeer ik tijd te maken om te sporten en lekker uit eten te gaan."

 

Ons team

Samen met onze assistentes en praktijkondersteuners doen we ons best om u een zo goed mogelijke service te bieden. Dit betekent dat we geen lange wachttijden hebben en uw vragen altijd serieus zullen behandelen. Ook kunt u als patiënt altijd uw voorkeur aangeven bij welke dokter u het liefste een afspraak wilt. We proberen daar zo veel mogelijk rekening mee te houden.

 

Wij zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Bredero waar we de begane grond delen met Huisartsengroep Bredero. In ons centrum bevinden zich tevens: 

  • Benu-apotheek
  • ParoBreda
  • Dermatologisch Centrum Breda
  • Caesar- en fysiotherapeuten met verschillende specialisaties
  • psychologen
  • diëtisten
  • ergo- en podotherapeuten. 

Vanuit hier kunnen we onze patiënten vernieuwende, klantvriendelijke en kwalitatief goede zorg bieden.