Huisartsenpraktijk van Eerd

Huisartsen

Artsen

Huisartsenpraktijk van Eerd is een groepspraktijk en bestaat uit de huisartsen dhr. van Eerd, mevr. van de Reijtmevr. Splinter en dhr. Santbergen.

Dhr. van Eerd is praktijkhouder en aanwezig op maandag, woensdag, dondermiddag en vrijdag.
Mevr. Splinter is aanwezig op maandagochtend, dinsdag en donderdag. 
Mevr. van de Reijt is aanwezig op dinsdag, donderdagochtend en vrijdag. 

Dhr. Santbergen is aanwezig op maandag en woensdag.

 

In samenwerking met Erasmus University Rotterdam heeft onze huisartsenpraktijk een plaats beschikbaar voor een arts in opleiding tot huisarts.

Op dit moment is bij ons werkzaam Mevr. Çiftçi. Zij is op maandag, woensdag en vrijdag aanwezig.

 

Dhr. van Eerd: "Sinds 2002 ben ik huisarts. In 2005 heb ik dokter Rovers opgevolgd als praktijkhouder samen met dokter Morra in de huisartsenpraktijk op de Baronielaan. In 2009 zijn we verhuisd naar het centrum in de Brederostraat. Ik werk met veel plezier samen met mijn andere drie collega-huisartsen en ben trots op ons goede praktijkteam.
Sinds 2009 ben ik opleider voor artsen die ook huisarts worden en dit vind ik heel leuk. Verder zijn mijn aandachtsgebieden: kleine chirurgie inclusief vasectomie bij de man, oogheelkunde en reizigersadvies. Tevens ben ik bestuurslid van de Huisartsen Zorggroep Breda.
Mijn vrouw helpt met de organisatie en administratie van de praktijk. Samen hebben we drie kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten, reizen of ik ben gezellig thuis met mijn gezin."

 

Mevr. Splinter: "Sinds 2000 werk ik met veel enthousiasme als huisarts in deze praktijk. Na mijn studie Geneeskunde in Maastricht, arts-assistentschap Geriatrie in Hilversum en vervolgens de huisartsenopleiding in Amsterdam ben ik in Breda terecht gekomen. Eerst op de Baronielaan (klein maar knus) en nu in ons mooie Gezondheidscentrum Bredero (ruim met veel mogelijkheden). Ik vind het huisartsenvak een prachtig vak vol uitdaging, afwisseling, met inspirerende ontmoetingen, een lach en een traan, soms complex maar altijd met veel voldoening. Iedere patiënt is uniek. Sommige mensen ken ik inmiddels al heel wat jaren en om deze mensen te mogen zien (op)groeien, helpen en adviseren in de ups en downs van hun leven voelt als een voorrecht. Binnen mijn vakgebied hebben de kindergeneeskunde, pubers en mensen die psychisch vastlopen extra aandacht. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met visieontwikkeling tbv de huisartsenzorg en onze praktijk. Met als doel nog betere kwaliteit van zorg voor onze patiënten, het behoud van een goede teamspirit en vooral plezier in ons werk. Ik ben gelukkig getrouwd met een man die (meer) dan fulltime werkt en we hebben drie opgroeiende kinderen. In mijn vrije tijd loop ik graag met onze labrador."

 

Mevr. van de Reijt: "Na het voltooien van mijn geneeskunde studie was het voor mij duidelijk dat ik graag huisarts wilde worden. Na een tussenjaar Interne Geneeskunde in Tilburg, kon ik starten met de opleiding. Het laatste opleidingsjaar heb ik al doorgebracht in Gezondheidscentrum Bredero, waarna ik in maart 2013 meteen kon starten bij Huisartsenpraktijk van Eerd. Voor mijn gevoel ben ik meteen op mijn plek terecht gekomen. Het team van huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes is hecht en niet te groot, terwijl we profiteren van de voordelen die een groot Gezondheidscentrum met zich meebrengt.

Ik vind mijn uitdaging vooral in de afwisseling binnen de huisartsenpraktijk. Er is geen specialisme wat zo divers is in ziektebeelden en complexiteit. Sinds 2017 houd ik me naast de reguliere huisartsenzorg ook bezig met Reizigersadvisering.

Mijn vrije uurtjes gaan op aan mijn gezin, daarnaast probeer ik tijd te maken om te sporten en lekker uit eten te gaan."

 

 

Dhr. Santbergen: "Sinds 2020 ben ik werkzaam als waarnemend huisarts binnen onder andere Huisartsenpraktijk Van Eerd. Na het afronden van mijn geneeskundeopleiding in 2015 ben ik 2 jaar werkzaam geweest in het ETZ in Tilburg als arts-assistent (Neurologie en Interne Geneeskunde). Hierna ben ik gestart aan de huisartsopleiding, waarvan ik het laatste jaar bij Huisartsenpraktijk Van Eerd werkzaam ben geweest. Zowel de geneeskundeopleiding als de opleiding tot huisarts heb ik gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Het mooie aan het vak als huisarts vind ik dat je allerlei soorten problemen ziet: van kleine kwalen tot ernstige aandoeningen. En omdat het vak zo breed is, blijf je altijd bijleren! Verder bouw je als huisarts vaak een hechte band op met mensen en soms met hele gezinnen. Ik vind het een voorrecht dat mensen hun verhaal met mij willen delen om vervolgens te kijken hoe ik ze hiermee verder kan begeleiden.  

Ik werk graag binnen Huisartsenpraktijk Van Eerd. We vormen een hecht team, waarbij iedere arts weer andere kwaliteiten heeft. Zelf vind ik het leuk om met patiënten in gesprek te gaan over voeding en leefstijl, omdat daar vaak al veel mee bereikt kan worden.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, naar de film en naar de sportschool." 

 

Ons team

Samen met onze assistentes en praktijkondersteuners doen we ons best om u een zo goed mogelijke service te bieden. Dit betekent dat we geen lange wachttijden hebben en uw vragen altijd serieus zullen behandelen. Ook kunt u als patiënt altijd uw voorkeur aangeven bij welke dokter u het liefste een afspraak wilt. We proberen daar zo veel mogelijk rekening mee te houden.

 

Wij zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Bredero waar we de begane grond delen met Huisartsengroep Bredero. In ons centrum bevinden zich tevens: 

  • Benu-apotheek
  • ParoBreda
  • Caesar- en fysiotherapeuten met verschillende specialisaties
  • psychologen
  • diëtisten
  • ergo- en podotherapeuten. 

Vanuit hier kunnen we onze patiënten vernieuwende, klantvriendelijke en kwalitatief goede zorg bieden.