Huisartsenpraktijk van Eerd

Reizigersadvisering en -vaccinatie

In veel vakantielanden zijn de hygiënische omstandigheden anders dan bij ons en komen er voor ons onbekende ziektes voor. Dit geldt voor verre, tropische bestemmingen, maar bijvoorbeeld ook voor landen rond de Middellandse Zee, zoals Marokko en Turkije. 

Tijdens een reisadviesconsult bepalen we wat de risico’s zijn, afhankelijk van de bestemming, het soort reis en uw persoonlijke omstandigheden zoals zwangerschap of medicijngebruik. Op basis van deze informatie krijgt u een persoonlijk advies over vaccinaties, malariatabletten, maatregelen tegen diarree, muggenbeten en andere leefregels. 

 

 

Afspraak maken

Onze praktijk is aangesloten bij Reisprik. Reisprik is het grootste landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en reizigersvaccinatie.

Daarnaast is onze praktijk door het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) en door Travel Alert erkend als bureau voor reizigersadvisering.

Wij kunnen u alle vaccinaties, inclusief gele koorts, geven.

Wilt u een afspraak maken voor reisadvies en/of een vaccinatie, verwijzen wij u naar de website van Reisprik. Als u hier uw contactgegevens invult nemen wij binnen een werkdag contact met u op voor het maken van de afspraak. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de asssistente.