Huisartsenpraktijk van Eerd

Annique Splinter, huisarts

Annique Splinter, huisarts

Sinds 2000 werk ik met veel enthousiasme als huisarts in deze praktijk. Na mijn studie Geneeskunde in Maastricht, arts-assistentschap Geriatrie in Hilversum en vervolgens de huisartsenopleiding in Amsterdam ben ik in Breda terecht gekomen. Eerst op de Baronielaan (klein maar knus) en nu in ons mooie Gezondheidscentrum Bredero (ruim met veel mogelijkheden).
Ik vind het huisartsenvak een prachtig vak vol uitdaging, afwisseling, met inspirerende ontmoetingen, een lach en een traan, soms complex maar altijd met veel voldoening. Iedere patiënt is uniek. Sommige mensen ken ik inmiddels al heel wat jaren en om deze mensen te mogen zien (op)groeien, helpen en adviseren in de ups en downs van hun leven voelt als een voorrecht.
Binnen mijn vakgebied hebben de kindergeneeskunde, pubers en mensen die psychisch vastlopen extra aandacht. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met visieontwikkeling tbv de huisartsenzorg en onze praktijk. Met als doel nog betere kwaliteit van zorg voor onze patiënten, het behoud van een goede teamspirit en vooral plezier in ons werk.

Ik ben gelukkig getrouwd met een man die (meer) dan fulltime werkt en we hebben drie opgroeiende kinderen. In mijn vrije tijd loop ik graag met onze labrador.

Terug naar overzicht