Huisartsenpraktijk van Eerd

Corine van der Werf, praktijkondersteuner

Corine van der Werf, praktijkondersteuner

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Huisartsenpraktijk van Eerd. In 1991 heb ik mijn diploma behaald voor A-verpleegkundige in het Franciscus Ziekenhuis (tegenwoordig Bravis) te Roosendaal. Daar ben ik twintig jaar werkzaam geweest. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van nefrologie; patiënten met nieraandoeningen, diabetes mellitus en hart- en vaatziekten.

 

Als verpleegkundige heb ik mijn kennis en ervaring binnen de gezondheidszorg goed kunnen verbreden. Een relatie opbouwen met de patiënt, begeleiden tijdens het ziekteproces en een luisterend oor... daar lag mijn hart... en nog steeds. Het toepassen van mijn medische kennis en zorg was/is een uitdaging.  Zoeken naar het “wat” en “waarom”.

Buiten het ziekenhuis heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan als wijkverpleegkundige en ook heb ik andere functies binnen de gezondheidszorg gehad. Het werd tijd voor mij om me verder te gaan oriënteren.

In 2015 ben ik gestart met de opleiding voor Praktijkondersteuner Somatiek aan de Hogeschool Avans te Rotterdam. Het diploma heb ik behaald in 2016 en daarmee is mijn stageplek mijn werkplek geworden… Huisartsenpraktijk van Eerd.

Een leuk en goed samenwerkend team en mijn functie als praktijkondersteuner zorgen ervoor dat ik veel plezier en positieve energie uit mijn werk haal.

Terug naar overzicht