Huisartsenpraktijk van Eerd

Tom Santbergen, waarnemend huisarts

Tom Santbergen, waarnemend huisarts

Sinds 2020 ben ik werkzaam als waarnemend huisarts binnen onder andere Huisartsenpraktijk Van Eerd. Na het afronden van mijn geneeskundeopleiding in 2015 ben ik twee jaar werkzaam geweest in het ETZ in Tilburg als arts-assistent (Neurologie en Interne Geneeskunde). Hierna ben ik gestart aan de huisartsopleiding, waarvan ik het laatste jaar bij Huisartsenpraktijk Van Eerd werkzaam ben geweest. Zowel de geneeskundeopleiding als de opleiding tot huisarts heb ik gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

 

Het mooie aan het vak als huisarts vind ik dat je allerlei soorten problemen ziet: van kleine kwalen tot ernstige aandoeningen. En omdat het vak zo breed is, blijf je altijd bijleren! Verder bouw je als huisarts vaak een hechte band op met mensen en soms met hele gezinnen. Ik vind het een voorrecht dat mensen hun verhaal met mij willen delen om vervolgens te kijken hoe ik ze hiermee verder kan begeleiden.  

Ik werk graag binnen Huisartsenpraktijk Van Eerd. We vormen een hecht team, waarbij iedere arts weer andere kwaliteiten heeft. Zelf vind ik het leuk om met patiënten in gesprek te gaan over voeding en leefstijl, omdat daar vaak al veel mee bereikt kan worden.

Ik woon samen met mijn vriend.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, naar de film en naar de sportschool. 

Terug naar overzicht